Pedagogerna visar hur man gör och barnen får prova spela.

Prova Musikskolans instrument

Uppdaterad:den 20 oktober 2017 16:27

Hur känns det? Hur låter det? Hur gör man? Kom och prova att spela på Kommunala musikskolans instrument den 22 november kl. 18.00 - 19.30. Lyssna hur de låter tillsammans och var för sig. Träffa oss som jobbar på musikskolan och testa dig fram till vilket instrument du tycker är roligast att spela.

Det här är ett utmärkt tillfälle att få prova på alla instrument som Musikskolan undervisar i. Är man lite osäker på vilket man ska välja är det här en chans att prova och att prata med pedagogerna om vad som kan passa bäst.

Vi startar kvällen kl 18.00 med en kort presentation av alla instrumenten i sal B104. Då får man höra hur de låter tillsammans och var för sig. Sedan öppnar vi upp alla tre våningarna i huset och alla barn får gå runt och prova att spela. Det är helt gratis och ingen föranmälan behövs.

Välkommen till Öppet hus i Musikskolans lokaler på Östra Boulevarden 13 den 22 november kl. 18!