Öppet hus på Musikskolan

Uppdaterad:den 6 november 2019 13:06

Hur låter en trumpet? Och vem får jag som lärare om jag börjar spela tvärflöjt? Välkommen till oss på Musikskolan på torsdag den 14 november mellan klockan 18.00-19.30 för att få svar på detta och mycket mer.

Elever som spelar brassinstrument
På öppet hus kan du till exempel prova brassinstrumenten trumpet, valthorn, trombon och tuba.

Varje terminen har vi öppet hus hos oss på Musikskolan och på torsdag den 14 november är det dags igen. Vårt tips är att du kommer redan när vi börjar klockan 18.00 för att lyssna på den korta inledningskonserten och informationen i vår danssal. Därefter har du möjlighet att gå runt i vårt hus och prova alla instrument som vi erbjuder. Du kan också prova på dans.

Varje instruments lärare är på plats och även danslärare och skolexpeditionspersonal, så passa på att ställa frågor om du undrar något.

Vi har öppet fram till 19.30, så skulle du inte hinna till konserten går det bra att titta in lite senare också.

Kommunala Musikskolan ligger på Östra Boulevarden 13 i Kristianstad.

Varmt välkommen!