Musikskolan släpper vårens kurser!

Uppdaterad:den 22 november 2021 12:01

Är du elev i Kristianstads kommun och nyfiken på att börja spela ett instrument eller sjunga inför vårterminen? Måndag den 6 december klockan 13:00 öppnar vi vår kurskatalog inför våren! Läs mer här för att se hur du bokar just din plats.

Snart kan du anmäla dig till vårens kurser på musikskolan!

Hur går då kurssläppet till?

Egentligen är det ganska enkelt. Måndag den 6:e december 13:00 öppnar vi vår kurskatalog och du kan då välj bland de lediga kurser som finns inför våren. Vi har som du ser på bilden ovan sång, cello och tvärflöjt men även många andra instrument och grupper!

Var hittar jag kurskatalogen?

Det snabbaste sättet är att klicka här på till kurskatalogen. Du kan också få lite mer information genom att gå till börja hos oss här på sidan. Vill du veta mera om Musikskolan och hur det är att vara elev hos oss klickar du på om musikskolan.

Det verkar intressant men jag har några frågor, hur gör jag?

Det går alltid bra att kontakta vår expedition på 044-13 66 23 eller musikskolan@utb.kristianstad.se om du undrar något.

Hoppas vi ses till vårterminen!