Musikskolan släpper höstens kurser!

Uppdaterad:den 18 maj 2020 10:50

Är du nyfiken på lektioner i instrument, sång eller musikal inför hösten? Då har du kommit rätt! Vi öppnar vår kurskatalog på www.studyalong.se/kristianstad måndag 1 juni 13:00. Du kan också redan nu läsa mer här på vår sida om vad vi erbjuder.

Musikskolan släpper höstens kurser

Vad finns det att välja på?

Vi har ett stort utbud av olika instrument, sång och musikalkurser att välja bland. Du kan läsa mer under kurser och grupper här på sidan.

Hur anmäler jag mig?

Det är enkelt! Under börja hos oss har du allt du behöver veta kring det praktiska. Där når du också vår kurskatalog som visar vilka kurser vi erbjuder och var de ges. Du kan också gå direkt till kurskatalogen genom att klicka här.

Jag har lite fler frågor, vart vänder jag mig?

Det går alltid bra att kontakta oss på 044-136623 eller musikskolan@utb.kristianstad.se