Dansare i musikalen Footloose 2017
Dansare i musikalen Footloose 2017

Ny kurs i höst! Musikaldans

Uppdaterad:den 28 juni 2017 10:53

Vill du vara dansare i en stor musikal? Kursen är för dig som är 15 - 20 år. Kom på audition 5 september kl. 18.00 i Musikskolans danssal.

(Obs. Audition inför antagning)

Musikaldans är en kurs för dig som går i årskurs 9 t.o.m. du fyller 20 år. Vi kommer under läsåret att arbeta med koreografier ur en känd musikal och det finns ett nära samarbete med Musikskolans musikalgrupp Flash som varje år sätter upp en riktig musikalproduktion på Kristianstad Teater. Går man i musikaldansgruppen kommer man att medverka som dansare i denna stora musikalproduktion på teatern i maj. Kursen vänder sig till dig som tycker om att dansa och vill utvecklas inom dansen och dess uttryck och som gärna vill dansa och uppträda i ett större sammanhang på en musikalscen. Kursen kommer innehålla en mix av olika dansstilar och dansstilarna kommer att variera beroende på vilken musikal vi arbetar med. 

Innan gruppen startar på höstterminen har vi en audition där man visar upp sina kunskaper i dans. Det krävs inga direkta förkunskaper i dans. Det viktigaste är att man tycker det är roligt att dansa och är villig att lära sig. Audition är tisdagen 5 september kl. 18.00 i Musikskolans danssal.
OBS! Bra att veta är att det också ligger en del extrarepetitioner på helger, framför allt på vårterminen, och under produktionsperioden på teatern krävs det att man får några dagars ledighet från ordinarie skola.
Ledare: Boel Jönsson
Plats och tid: Musikskolan danssalen B105, onsdagar 16.05-18.00

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.