Musikskolan ger musikalen Legally Blonde 24-27 maj

Uppdaterad:den 27 april 2018 09:24

På musikskolan har det blivit en tradition att musikalgruppen Flash varje år sätter upp en större produktion. I år heter musikalen Legally Blonde. Biljetterna släpps klockan 12.00 den 27 april. Läs mer och köp biljett här!

Flash och Flashorkestern

Boka biljett till Legally Blonde

Här kan du boka biljetter till våra föreställningar av Legally Blonde på Kristianstad teater den 24-27 maj.

Musikalen

En del av er har troligen sett filmen eller läst boken av Amanda Brown med samma namn som musikalen. Då vet ni att handlingen utspelar sig på Harvards juristlinje där huvudrollsinnehavaren Elle Woods med sin annorlunda stil stöter på fördomar.

Förarbetet

- Vi började redan i september med de första dansstegen i koreografierna, berättar Boel Jönsson, danslärare på musikskolan.

Sedan dess har Flash och musikaldanskursen träffats varje vecka för att öva in sång och dans under hennes och sångpedagog Jemima Klässmans ledning. Parallellt med dem repeterar även Flashorkestern. Kapellmästare Ulf Åkesson-Lefler beskriver musiken, skriven av Laurence O`Keefe och Nell Benjamin, som otroligt bra, modern musikalmusik.

Föreställningarna

Veckan som musikalen äger rum håller hela ensemblen till på teatern för att in i det sista slipa på föreställningen, testa teknik och känna in atmosfären. Resultatet får ni möjlighet att se 24-27 maj. Varmt välkomna!