Spela i jubileumsorkestern

Uppdaterad:den 10 oktober 2019 13:59

Är du före detta elev eller lärare hos Musikskolan? Aktivt musicerande i orkester? Då tycker vi att du ska ta chansen och medverka i vår jubileumsorkester. Anmäl dig senast den 10 november.

50-årsjubileum
Musikskolan firar 50-årsjubileum nästa år.

Nästa år fyller Musikskolan 50 år. Vi vet att det finns många av våra före detta elever och lärare som idag musicerar ofta och på hög nivå. Vi vill därför gärna bjuda in er att vara en del av vår jubileumsorkester vid det kommande firandet den 9 maj 2020 i Kristianstads arena.

Sanna Nielsen medverkar

Orkestern kommer att ha vår ensemble KLEO (Kristianstads lärar- och elevensemble) som stomme. Vi kommer därutöver bjuda in före detta elever och lärare som idag musicerar aktivt att vara en del av denna. Du får alltså chans att spela i en stor ensemble vid ett festligt tillfälle och även återknyta kontakten med gamla spelkompisar och lärare. Detta under dirigent Roger Anderssons (Bl.a. ledare för Lunds Stadsorkester) fina ledning och med Sanna Nielsen som gästartist. Visst låter det kul?

Vill du medverka eller har frågor?

Ta kontakt med  Fredrik Ohlin via e-post: fredrik.ohlin@utb.kristianstad.se för att anmäla ditt intresse eller om du vill ha mer information. Vänta inte för länge, platserna per instrument är begränsade och sista anmälningsdag är 10 november.