Till Musikskolan

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.

Kurser och grupper

Spela ett instrument, sjunga, skriva egen musik, spela i ett band, dansa och showa i någon av musikalgrupperna? Här finns något för alla!

 Vi erbjuder undervisning i över tjugo olika slags instrument. Många av dem finns dessutom i flera olika varianter. Vi delar in instrumenten i grupperna träblåsinstrument, bleckblåsinstrument, stråkinstrument, sträng- och klaviaturinstrument samt slagverk. Vi har även undervisning i sång, improvisation, rytmik, musikal, studieförberedande kurs m.m. Undervisningen sker en gång i veckan, enskilt eller i grupp. Den förläggs antingen till elevens skola eller till Musikskolans lokaler i centrala Kristianstad. Här hittar du presentationer av alla instrument och övriga kurser som erbjuds på Musikskolan. Observera att anmälan till kurs får göras först när elev uppnått lägsta ålder för kursen. Om inget annat anges så är det 6 år. Vissa instrument har en högre åldersgräns på grund av att man måste ha uppnått en viss fysisk storlek för att kunna spela.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.