9 TO 5 -The Musical

På musikskolan har det blivit en tradition att musikalgruppen Flash varje år sätter upp en större produktion. Den 16-19 Maj ges därför "9 TO 5 -The Musical" på Kristianstads teater. Biljetterna släpps klockan 12:00 den 16 April. Läs mer och köp biljett nedan!

Men, vad kan jag förvänta mig då?

Musikalen "9 TO 5 The Musical", baserad på komedifilmen från 1980 och med låtar av Dolly Parton, framförs av musikalgruppen Flash. Som vanligt ingår även Musikaldanskursen och den livs levande Flashorkestern i uppsättningen. Sätt dig bekvämt, känn in atmosfären på vackra Kristianstads teater och njut av föreställningen om de tre kvinnorna Doralee, Violet och Judy som tar sig an sin mansgris till chef. Deras plan håller dock på att gå fel. Hur allt slutar? Det ser ni bäst på plats i publiken!

Biljetter " 9 TO 5 -The Musical"

Om du känner dig osäker med att boka via internet eller har frågor hänvisar vi till vår expedition 044-136623.

"9 TO 5 - The Musical"