Stort intresse för Öppet hus

Uppdaterad:den 16 november 2021 09:21Arkiverad

Lördagens Öppet hus drog många besökare till Wendesgymnasiet.

Elever på Plåt-inriktningen
Elever på plåt-inriktningen

Öppet hus 2021 drog många besökare. En del anhöriga kom och tittade på elevernas arbete men även niondeklassare som ser fram emot vårens gymnasieval besökte skolan.

- Vi är nöjda men trötta, berättar rektor Joakim. På mina program, VVS & fastighet samt Fordon & transport, har det varit fullt ös och rektor Åsa hälsar att det varit samma sak på Bygg & anläggning.

- Vi hade ju inget fysiskt Öppet hus förra året så det fanns nog ett uppdämt behov hos människor att ta chansen och se verksamheten nu, fortsätter han.

- Vi är ju speciellt glada över att så många som ska söka gymnasiet har besökt våra verkstäder men även varit uppe på Transport och tittat på lastbilarna. Det är ju inte varje dag man kan komma dem nära eller blir insläppt i Mark & anläggnings uppvärmda tält.