Välkomna studie- och yrkesvägledare!

Publicerad:den 28 september 2021 09:19Arkiverad

Uppdaterad:den 28 september 2021 09:24

Idag får vi besök av studie- och yrkesvägledare på olika grundskolor från vår egen och omgivande kommuner.

Elever på skolan

Studie- och yrkesvägledarna får digitalt en inblick på alla våra program och möjlighet att ställa frågor till rektorer, vår egen SYV, bibliotekarie och lärare.

Vi hoppas dagens träff skall hjälpa studie- och yrkesvägledare att ha en klar bild av vår verksamhet när de möter alla de elever som skall välja gymnasieprogram.

Utöver den digitala gymnasiemässan som ligger nära i tid (mer information kommer) så har vi öppet hus i november som vi hoppas skall kunna ske på plats på skolan.

Titta gärna in på

@wendesgymnasiet på Instagram och på vår facebook.

Information om alla program finns här på hemsidan och vi håller på att fylla på den med mer material och aktuella filmer som visar hur skolområdet ser ut sett från en drönare och hur klassrum och verkstäder ser ut på de olika programmen.