Om skolan

På Milnergymnasiet är vi måna om att du ska trivas och utvecklas både i skolan och under din praktik. Du ska känna dig trygg och ha möjlighet att påverka din utbildning. Våra program leder till jobb!

Förutom våra tre yrkesprogram hittar du på skolan:

Skolcafé

Milnergymnasiets café har öppet varje skoldag. Här kan du köpa smörgåsar, mellanmål och lättare luncher, som pajer och sallader. Du kan betala både med kontanter och kort.
I caféet finns även ett pingisbord och sällskapsspel när du vill umgås med dina vänner.

Restaurang

Du som elev äter skollunch på centralsjukhusets restaurang Blekedamm. Det erbjuds varmrätt, kallrätt, vegetariskt mål samt fil och flingor. De råvaror som används är till största del närproducerade, ekologiska och årstidsanpassade.

Styrketräningsrum

Skolan har ett välutrustat styrketräningsrum där du kan träna när som helst under skoldagen.

Frisörsalong

På skolan finns en frisörsalong där våra elever tar emot kunder. Den är öppen tisdagar 12.00-15.30. Där kan du bok tid för klippning, färgning, nagelvård m.m. Du kan även sitta modell till våra duktiga frisörelever. Mer information

Floristbutik

 

Vi har  en elevbutik där eleverna får utveckla sina förmågor i bland annat kundbemötande och säljteknik. Butiken är öppen för alla, fredagar 12-15, när det inte är skollov eller andra aktiviteter.

Lov och läsår

Alla som går i Kristianstad kommuns skolor har samma läsårstider och samma lovdagar. Det kan förekomma något skilda studiedagar. Mer information hittar du under Lov och läsår.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.