Studie- och yrkesvägledare

Vilka utbildningar erbjuds på Milnergymnasiet? Varför ska just jag välja Milnergymnasiet? Vilka kurser kan jag läsa? Blir jag högskolebehörig? Är det detta jag vill göra i framtiden? Tänk om jag ångrar mitt utbildningsval? Finns det jobb efter utbildningen? Kommer jag klara av detta?

Det finns många frågor du ställer dig när det är dags att välja program till gymnasiet och det är ibland svårt att hitta rätt väg.

Jag heter Ingrid Sigsjö och arbetar som studie- och yrkesvägle-dare på Milnergymnasiet. Jag kan erbjuda dig vägledning kring din aktuella studiesituation, framtida val av studier och tankar om framtida arbete.

Jag kommer att hjälpa dig att välja kurser till åk 2 och 3. Alla kurser läggs in i en individuellt studieplan som revideras vid olika till-fällen under din gymnasietid.

Du kommer också att få en hel del studie- och yrkesinformation klassvis, men du kan också söka upp mig för enskilda samtal.

Du är alltid välkommen in till mig antingen spontant eller genom att boka tid. Dina föräldrar är också välkomna.

Har du tankar och funderingar gällande framtida studie- och yr-kesval är du välkommen att kontakta mig. Om du vill komma på studiebesök till ett av våra program, prata med din studie- och yr-kesvägledare på grundskolan så bokar vi in en tid för just dig då din framtida utbildning står i fokus!

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.