Aktuellt

Här hittar du aktuella händelser som rör bild- och formklasserna

Just nu:

Utställningsväggen på Kulturkvarteret

I Kulturkvarterets övre foajé, vid bibliotekets entré har Bild- och formklasserna en permanent utställningsyta där vi ställer ut elevernas verk. Ytan uppdateras kontinuerligt. 

Pågående utställning på Kulturkvarteret

 

Kommande utställningar: 

Vattenriket - Under ytan

Under ytan

Under vårterminen 2020 har Bild- och formklasserna varit på exkursioner vid Vramsån tillsammans med Naturum. Utifrån vad som observerat under exkursionerna har eleverna sedan arbetat vidare med en av organismerna bland annat genom att skapa illustrationer av dess olika stadier, föda och livsmiljöer. 

Håll andan och dyk ner i Vramsåns virvlande vatten tillsammans med Naturums naturpedagog. I hörsalen möter du en två meter lång sötvattensgråsugga, gammelgäddan och andra fantastiska ”stor-kryp” och fiskar som elever i Nosabyskolans bild- och formklasser skapat.

Naturum Vattenriket 27 oktober - 1 november. 

Tidigare utställningar:

Lådan VT20

Lådan

Under höstterminen har alla Bild- och formklassernas elever byggt lådor i slöjden. Dessa lådor har det sedan arbetats vidare med hjälp av färgläggning, tredimensionell formgivning och annan utsmyckning både på lådans utsida och insida

 

Skräck HT19

Nosasbyskolan presenterar tema skräck

Bild- och Formklasser på Nosabyskolan presenterade utställningen Skräck på Kulturhuset Barbacka. 

Leonardo da Vinci VT19

För att uppmärksamma 500-årsdagen av Leonardo da Vincis död har Bild- och formklasserna under vårterminen arbetat med hans olika konstverk och uppfinningar. 

Leonardo da Vinci
 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.