Näsby öppna förskola

Just nu är den öppna förskolan stängd på grund av risken för coronasmitta. Så fort vi öppnar igen är du välkommen till Näsby öppna förskola som är en träffpunkt för barn 0-6 år tillsammans med vuxna. Du behöver inte anmäla dig utan väljer själv den tid som passar bäst.

Öppna förskola är stängd

För att minska smittspridningen av coronavirus bland deltagande har vi stängt kommunens öppna förskolor  från och med måndagen den 23 mars 2020. Region Skåne har uttryckt att man önskar att ha den inte obligatoriska öppna förskolan stängd för att minska risken för smittspridning.

Vi meddelar på hemsidan när vi öppnar igen.

Vad gör vi i öppen förskola?

På den öppna förskolan får du och ditt barn tillfälle att lära känna nya människor och kanske hitta nya vänner. Hit kommer du tillsammans med ditt barn som är i åldern 0-6 år för att träffa andra barn och vuxna. Vi skapar tillsammans en trivsam miljö för möten och aktiviteter utifrån behov och önskemål.

Här får både du och ditt barn tillfälle att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Du kan få stöd och råd av andra besökare och av personalen.

Näsby öppna förskola ligger i Familjehuset Näsby. Här finns förutom en ansvarig förskollärare även tillgång till en socialrådgivare, distriktssköterskor och barnmorskor.

Du har möjlighet att påverka verksamheten med egna tips och idéer.

Öppen förskola är till för dig som är förälder, farmor, farfar, mormor, morfar eller annan som har barn upp till 6 år. Blivande föräldrar är också välkomna.

Bra att veta inför ditt besök hos oss

 • Du behöver inte föranmäla dig.
 • Det kostar inget att vara hos oss.
 • Du kan komma och gå som du vill under våra öppettider.
 • Fika finns till självkostnadspris.

Babycafé

Vi har babycafé på tisdagar och torsdagseftermiddagar. Då är barn upp till 12 månader välkomna. Vi sjunger med barnen och varje träff har ett tema.

Öppettider

Vi har för närvarande stängt på grund av pandemin. 

Vi har stängt för lunch 12.00 - 13.00

Måndag 9.00 - 12.00, 13.00 - 15.30
Tisdag 9.00 - 12.00 (babycafé 0-12 månader)
Onsdag 9.00 - 12.00, 13.00 - 15.30
Torsdag 9.00 - 12.00, 13.00 - 15.00 (babycafé 0-12 månader)
Fredag 9.00 - 12.00

 • Meddela fel på sidan

  Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

  * Obligatoriskt om du vill få svar

  Det du skickar till kommunen blir allmän handling.