Till startsidan

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.
Under perioden 2017-2018 finns vi i lokaler på Ängsgårdens förskola.
Under perioden 2017-2018 finns vi i lokaler på Ängsgårdens förskola.

Uddegårdens förskola

Uddegårdens förskola ligger i centrala Kristianstad. Förskolan består av en småbarnsavdelning och en storbarnsavdelning. Under perioden 2017-2018 kommer förskolan vara i lokaler på Ängsgårdens förskola.

Om förskolan

Uddegården är en liten förskola med två avdelningar, Trollet och Trollungen. På Trollet är barnen i åldrarna 3-6 år. På Trollungen är barnen i åldrarna 1-3 år.

Vi finns normalt på Udden i södra delen av Kristianstad. Under perioden 2017-2018 är vi placerade i lokaler på Ängsgårdens förskola.  Vi finns i dessa lokaler tills den nya förskolan är färdigbyggd på Udden.

Vårt arbetssätt 

Förskolan är första steget i barnens utbildning. Vår uppgift är att hjälpa barnen att se allt i ett större perspektiv, samtidigt som vi uppmuntrar dem i nuet. Förskoletiden ska vara en tid att leka, lära och växa. En tid full av glädje, upptäckarlust och lärande i en trygg miljö.

Verksamheten planeras utifrån barnens intressen och utifrån förskolans prioriterade mål. Dessa mål är valda utifrån Läroplanen för förskolan som är förskolans styrdokument.

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.

Kontakt

Uddegårdens förskola

Telefon

044-13 49 65

Besöksadress

291 54 Kristianstad

Kontaktpersoner

Daniel Albin

Förskolechef

0733-13 52 67

Bodil Wiklander

Administratör

044-13 66 02