Sånna I ur och skur förskola

Sånna I Ur och skur förskola ligger i Åhus där utomhuspedagogik är vårt signum. På vår förskola har vi fyra avdelningar, alla är utvidgade syskongrupper där barnen är mellan 1 och 6 år. Under 2017 är förskolan stängd på grund av renoveringsarbete.

Om oss

Välkommen till Sånna I Ur och Skur förskola där utomhuspedagogik är vårt signum. Under 2017 är förskolan stängd på grund av renoveringsarbete. I stället bedrivs verksamheten på Sandvaktaren förskola (Humlan), Fyrens förskola (Nyckelpigan) och Fullriggarens förskola (Myran).

Kontakta respektive förskola eller berörd förskolechef för vidare information.

Så arbetar vi

Vi är en kommunal förskola som sedan 2010 är certifierad I Ur och Skur. Vi arbetar med en stor del utomhuspedagogik där barnen får upplevelser i alla väder. Vår målsättning är att barnen skall få en positiv och livslång relation till vår natur och allt som lever i och omkring den.

Hos oss är alla avdelningar utvidgade syskongrupper där barnen är mellan 1 och 6 år. Vi har ett arbetssätt där barnen får stort utrymme för den fria leken kombinerat med pedagogisk verksamhet med fokus mot natur och miljö.