Till startsidan

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Neither the City of Kristianstad nor any entity within the city´s administration can be held liable for the correctness of the translation.
I utkanten av Kristianstad ligger Lingenäsets förskola.
I utkanten av Kristianstad ligger Lingenäsets förskola.

Lingenäsets förskola

Lingenäsets förskola ligger i ett naturskönt område i utkanten av Näsby och tillhör skolområde Norra. Förskolan har två avdelningar, vilket gör att alla barn och pedagoger känner varandra väl.

Vår verksamhet

Vår förskola har stor mångfald av flera olika nationaliteter och kulturer. Vi ser förskolan som en social och kulturell mötesplats som stärker och förbereder barnen inför framtiden. 

Våra två avdelningar arbetar nära varandra med gemensamma musikstunder och gemensam utevistelse. Äng, skog och mark ligger precis utanför grinden och vi använder oss av naturen kontinuerligt i vår verksamhet.

Vi har specialpedagoger och en förskoleutvecklare i området som ger oss stöd och hjälper oss att säkerställa kvalitén. Genom det här stödet ger vi barnen och pedagogerna möjligheter till gynnsamt lärande.

Besök oss

Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill besöka vår förskola. Vi visar gärna runt dig och berättar mer om vår verksamhet. 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.

Kontakt

Lingenäsets förskola

Telefon

0738-53 20 25

Besöksadress

Lingenäsvägen 15

291 35 Kristianstad

Kontaktpersoner

Maria Werngren

Förskolechef

044-13 60 04

Marianne Hansson

Administratör

044-13 62 05