Mötesplats Allö

Mötesplatsen ligger ca 1 km från centrala Kristianstad.  Hit är alla välkomna för att delta i olika aktiviteter och arrangemang. Mötesplatsen är också en plats för social gemenskap. På mötesplatsen finns ett gym med flera maskiner.

centrala program nov
Teknikfika med Biblioteket

Mötesplats Allö ligger 1 km från centrum, på Allögårdens trygghetsboende, Kockumsgatan 5 B. Hit kan du ta dig med grön buss linje 3.

Vi vill fortsätta att uppmuntra dig till att njuta av naturens årstider och vistas så mycket som möjligt utomhus.
Aktiviteterna kan variera beroende på önskemål från dig som vill vara med. 
Är du intresserad? anmäl dig till Mötesplats  Allö på 044-13 55 77.

 

Entrén till mötesplatsen


 

ecVka 3 startar en utbildning i hur du hanterar din mobil/ surfplatta  tillsammans med Medborgarskolan. Du hittar programmen under relaterad information/ dokument

På Mötesplats Allö finns ett gym.
Öppettiderna är måndag till söndag kl. 8.00-16.00. Vill du veta mer om gymmet tag kontakt med Emma på telefon 044 -13 55 77. 

 

På Allögården finns en restaurang, mer om maten i äldreomsorgen och öppettider kan du läsa under relaterad information/ länkar.

Behöver du fotvård? På Allögården finns Janet Salas fotvård som är medicinsk utbildad fotterapeut. För att beställa fotvård ring Janet på telefon:  0661-62 15 63.

Upplevelsecykel Allö

Bike around upplevelsecykeln som tar oss med på en virituell cykeltur till nya platser och platser som har spelat en viktig roll i ditt liv.  

Mötesplatser - För ett gott liv, vi finns på Facebook och Instagram. 

 

 

 

 

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.