Jobb för unga hösten 2022

Updated:Isniin, Bisha Sideedaad 15, 2022 12:42 gn.Archived

I höst finns det möjlighet för unga från vissa delar av Kristianstad att prova ett jobb inom kommunen eller att jobba helger med att plocka skräp och hålla kommunen ren. Du kan söka Helgjobb eller Prova på-jobb beroende på vilken del av staden du bor i.

Bilden visar en individ som arbetar med att städa en park.
Jobb för unga hösten 2022

Helgjobb

Bor du på Gamlegården eller Charlottesborg, är 17–18 år och vill jobba 3–4 helger under hösten 2022? Då är du välkommen att söka helgjobb hos oss. Arbetsuppgifterna består av att hålla rent i vår kommun och arbetstiderna är mellan kl. 8 och 13.  Arbetspassen utgår från tekniska förvaltningens anläggning mellan Hammarslund och Viby, dit du kan cykla eller åka buss.

Anledningen till att du behöver bo på Gamlegården eller Charlottesborg är att satsningen finansieras av statliga medel riktade mot dessa områden.

Helgjobben söker du genom att fylla i formuläret och bifoga ditt CV. Tjänsterna tillsätts löpande så det är en fördel att lämna in ansökan snabbt. Helgjobben kan sökas från den 1 augusti.

Ansök här

Kontaktperson: Thomas Gylling, 044-132524

Prova på-jobb

Jobben riktar sig till dig som gått ut gymnasiet 2021 eller 2022 och som vill prova på att arbeta inom kommunen under cirka två månader. En förutsättning för att du ska kunna få jobbet är att du bor i något av följande områden; Centrum, Gamlegården, Östra kasern, Vilan, Hedentorp, Fäladen (området mitt emot Sommarlust) eller Österäng. Anledningen till att du behöver bo här är att satsningen finansieras av statliga medel riktade mot dessa områden.

Låter det som något för dig? Ansök genom att fylla i formuläret nedan, bifoga CV och betyg så kontaktar vi dig. Prova på-jobben kan sökas från den 15 augusti och längst till och med 4 september. Tjänsterna tillsätts löpande, så det innebär att ansökan kan komma att stängas tidigare.

Ansök här

Kontaktperson: Ann-Charlotte Lundqvist, 044-132333

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.