Timvikarie, extrapersonal

Vi söker ofta timvikarier och extrapersonal till våra olika verksamheter. Timvikariat är särskilt vanligt inom skola och omsorg, men finns också inom kost och lokalvård. Som timvikarie rycker du in när ordinarie medarbetare inte är på arbetet.

Vi söker ständigt vikarier främst inom barn och utbildning samt vård och omsorg.
Vi söker ständigt vikarier främst inom barn och utbildning samt vård och omsorg.

Som vikarie har du ett omväxlande jobb med möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Du väljer själv dina arbetstider och kan skaffa dig arbetslivserfarenhet inom ett område som du är intresserad av.

Ett timvikariat passar många och kan vara en väg in på arbetsmarknaden. Kanske studerar du och vill tjäna lite extra pengar eller bara vill stärka ditt CV? Genom att jobba som timvikarie hos oss får du nya erfarenheter, möjlighet att bidra med din kompetens och göra skillnad för andra människor.

I kommunen finns tre bemanningsenheter där du kan få längre eller kortare vikariat:

Förskola- och skola

I bemanningsenheten för förskola och skola kan du arbeta som barnskötare, barnskötarbiträde, förskollärare, lärare, lärare i fritidshem med mera. Du jobbar på någon av våra förskolor eller skolor. Enheten heter bemanningsenhet barn- och utbildningsförvaltningen.

Vård- och omsorg

Här kan du arbeta som undersköterska, sjuksköterska, personlig assistent, vårdbiträde, stödassistent med mera. Du arbetar till exempel på ett vård- och omsorgsboende, inom funktionsstöd eller hemtjänst. Enheten heter central bemanningsenhet omsorgsförvaltningen.

Kost och lokalvård

I bemanningsenheten för kost och lokalvård kan du arbeta som kock, kokerska, lokalvårdare, ekonomibiträde, köksbiträde med mera. Du kan till exempel arbeta i ett kök på en förskola, skola eller vård- och omsorgsboende eller som lokalvårdare på en skola eller annan kommunal verksamhet. Enheten heter bemanningsenhet gemensam service.

 

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.

Contact

Medborgarcenter

Phone

044-13 50 00

Visit address

Rådhus Skåne

29180 Kristianstad

More contacts

Central bemanningsenhet

044-13 63 30

Vård och omsorg

Gemensam service bemanningsenhet

0724-67 87 74

Kost och lokalvård