Arbete för ungdomar

Du som är ung kan få hjälp och stöd att hitta arbete eller vidare studier. Är du född 2005 eller 2006 kan du få möjlighet att testa våra feriearbete som vi erbjuder under sommaren. Feriearbete för 2023 kan sökas under våren 2023.

Ungdomstorget

En mötesplats för dig som är ung, mellan 16-29 år och vill söka arbete eller vill börja studera. Ungdomstorget erbjuder bland annat vägledning inom studier, studieekonomi, yrken och arbetsmarknad. Ungdomstorget erbjuder även social rådgivning och hjälper till att hitta rätt stödfunktion för det du behöver hjälp med. På Ungdomstorget arbetar en samordnare som är socionom och en studie- och yrkesvägledare. Ungdomstorget vänder sig till unga som är folkbokförda i Kristianstads kommun. Följ Ungdomstorget på Facebook och Instagram för att få del av aktuell information. Längst ner på sidan hittar du länken till våra sociala medier. 

Feriearbete

Är du född 2005 eller 2006 och är folkbokförd i Kristianstads kommun har du möjlighet att söka sommarjobb inom kommunens feriearbete. Feriearbetet är en möjlighet att få inblick i arbetslivet och tjäna egna pengar. I menyn kan du läsa mer om vårt feriearbete.
Ansökningstiden för 2023  års feriearbete är den 13 mars - 2 april. Det går inte att söka i efterhand.

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.