Poppis pop-up på Stora torg

Updated:Khamiis, Bisha Todobaad 07, 2022 1:46 gn.Archived

Vill du vila benen eller roa dig en stund? I den populära pop-upen på Stora torg kan du ta en paus i en skön solstol och vila benen på bänkarna.

Kommunpolis Martin Thornell, Anna Nordin, Kristianstads kommuns drog- och brottsförebyggande samordnare, och Charlotte Svärd, verksamhetsledare i Kristianstad City, provar kastspelet.
Kommunpolis Martin Thornell, Anna Nordin, Kristianstads kommuns drog- och brottsförebyggande samordnare, och Charlotte Svärd, verksamhetsledare i Kristianstad City, provar kastspelet.

Du kan också prova kast-spelet där det gäller att pricka ett hål med ärtpåsar och snart kommer det också att finnas ett fyra-i-rad att spela. Eller varför inte testa möbeln Filt som kan användas både som en liten scen eller som en picknickfilt. När det skymmer tänds belysningen över torget. Belysningen är sedan tänd hela natten. 

Pop-up-parken har blivit ett populärt inslag på torget och förhoppningen är att Stora torg blir mer av en mötesplats för besökare i alla åldrar.

Parken är ett samarbete mellan Önnestadsföretaget Smekab Citylife, Kristianstad City och Kristianstads kommun. Parken är en del i arbetet att få en trivsammare stadsmiljö mitt i city och en mer levande stadskärna. Parken finns kvar till slutet av september.

Två män och två kvinnor står på torget och ler in i kameran.Representanter från Önnestadsföretaget Smekab Citylife är glada över att så många använder möblerna på Stora torg. Från vänster: Charlotte Håkansson, marknadskommunikatör, Christoffer Jönsson, affärsutvecklare, Thomas Rydhagen, VD, och Malin Thulin, sortiment- och produktutvecklingschef.
  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.