Nyheter

Du kan sortera våra nyheter genom att välja ett ämne under rubriken "Ämnessidor". Vill du se äldre nyheter som är arkiverade kryssar du i valet "Inkludera arkiverade".

Showing news in Omsorg och hjälp.

Låg smittspridning leder till minskad användning av munskydd

Utifrån den minskade smittspridningen av covid-19 kommer munskydd inte längre att användas vid patientnära vård.

24/05/22 12:48:48 gn.

Händer som håller en telefon. Händer som håller en telefon.

Nytt telefonnummer för frågor om omsorgsavgifter

Från idag förbättras vår service till dig som är omsorgskund och har frågor om fakturor och avgifter för hemtjänst och vård- och omsorgsboende. Det blir ett gemensamt telefonnummer till alla handläggare och telefontiderna utökas.

23/05/22 2:15:25 gn.

Camilla Stålner och Annika Bergh tar emot priset från Svensk socialpolitisk förening. Camilla Stålner och Annika Bergh tar emot priset från Svensk socialpolitisk förening.

Omsorgspersonal får pris för boken ”Dansa med corona”

Personalen på vård- och omsorgsboendet Östergård 2 tilldelades idag Svensk socialpolitisk förenings hederspris 2022 under en ceremoni i Stockholm. Personalen får priset för sin insats under pandemin och för arbetet med boken ”Dansa med corona”.

19/05/22 2:28:13 gn.

Hela gruppen i sessionssalen i Rådhus Skåne. Hela gruppen i sessionssalen i Rådhus Skåne.

Lägesbildsgruppen vill se mer vuxennärvaro

Berusade ungdomar vid Åhusbryggan. Skadegörelse och takspring på skolor. A-traktorer med passagerare på flaken. I lägesbildsgruppen håller de som jobbar med trygghet och säkerhet koll på vad som händer och åtgärdar så mycket de kan. Men mest önskar de få se fler vuxna och ansvarstagande föräldrar.

17/05/22 4:09:04 gn.