Energi- och klimatrådgivning

Kommunal energi- och klimatrådgivning ger lokal, opartisk och kostnadsfri rådgivning om energieffektivisering och förnybar energi. Kontakta oss enklast via vår e-tjänst. Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om energianvändning och energikostnader.

Rädd för att det blir kallt i vinter? Ring energi- och klimatrådgivaren om du vill ha tips på hur du kan spara på energin där hemma.
Rädd för att det blir kallt i vinter? Ring energi- och klimatrådgivaren om du vill ha tips på hur du kan spara på energin där hemma.

E-services

  Energi och klimatrådgivaren ger råd och stöd till hushåll, små och medelstora företag, bostadsrättsföreningar och organisationer.

  Kontakta oss

  Bor du i Kristianstad, Östra Göinge eller Bromölla och vill komma i kontakt med oss? Allra enklast är det att använda vår e-tjänst. Om du inte vill göra det kan du kontakta någon av våra klimat- och energirådgivare oss via 044-13 50 00.

  Minska din energianvändning

  I vinter väntas elpriserna vara fortsatt höga och många är oroliga för hur dyra räkningarna kommer att bli. För att sänka sina kostnader finns det många saker man kan göra för att minska energianvändningen och sina kostnader. Beroende på var och hur man bor så finns det olika åtgärder att göra.

   

  Common questions

   Report errors on page

   For other questions to the municipality, please use this form.

   * Mandatory if you want a reply

   What you send to the municipality becomes common record.