Åhus - Täppet

I ett nytt område utmed Täppetleden i Åhus har Mariastaden Projekt AB byggt  17 radhus i bostadsrätt. Bostadsstorlek 112,5 kvadratmeter. Säljstart hösten 2017. Området är färdig byggt och inflyttat.

Hela byn andas hav och strand och den mysiga bykärnan har en anrik historia. Och var man än bor i Åhus är det inte långt till vare sig förskola eller skola. Här planerar vi nu att bygga 17 välplanerade radhus om 112,5 kvadratmeter i bostadsrättsform. Radhusen är nyckelfärdiga med god standard och anlagd trädgård. Samtliga hus är placerade för att skapa goda förutsättningar när det gäller ljusinsläpp och utblickar mot det omgivande landskapet. Det innebär ett modernt och bekvämt boende och ger en känsla av eget ägande,  det är bara att flytta in!

Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till interiören. All material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet.

Upplev känslan av hur det är att bo i ett nybyggt hus, inga tidskrävande renoveringar eller kostsamma överraskningar. Det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt  – som familj och fritidsintressen.

Kontakt

Svensk Fastighetsförmedling i Kristianstad
Joakim Fridolin
070-869 13 01

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.