Spängerskolan

Spängerskolan är en F-9 skola som ligger i Arkelstorp, ca 2 mil norr om Kristianstad och tillhör skolområde Norra. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och sjöar. Vi har för närvarande cirka 300 elever fördelade på årskurserna F-3, 4-6 och 7-9.

E-services

  Verksamheten

  På Spängerskolan finns det en tro på individens förmåga och att alla elever ska lyckas. Alla ska få möjlighet att utvecklas och utmanas optimalt utifrån sina förutsättningar. En viktig del i detta arbete är att varje elev får återkoppling och stöd i sitt lärande och sin utveckling. Vi arbetar aktivt med ledorden trygghet, arbetsro, ansvar, hänsyn och kamratskap.

  Vi tror på en nära kontakt mellan skola och hem och att det gynnar eleverna och deras möjligheter att utvecklas och lyckas så bra som möjligt i skolan. Det ska alltid gå att kontakta skolan och personalen för att få svar på frågor eller diskutera saker som man undrar över. En del av kommunikationen sker via vår lärportal Unikum där information och nyheter om skolans verksamhet publiceras. Där kan vårdnadshavare även följa planeringar och sitt barns individuella utveckling.

  Bibliotek

  Skolan har ett eget skolbibliotek som ständigt utökas och aktualiseras. Böcker är fortfarande viktiga i skolan och hos oss ska det finnas böcker för alla.

  Fritidshem

  Spängerskolan erbjuder skolbarnsomsorg i form av fritidshem.

  Common questions

  Report errors on page

  For other questions to the municipality, please use this form.

  * Mandatory if you want a reply

  What you send to the municipality becomes common record.

  Contact

  Spängerskolan

  School zone: Norra

  Phone

  044-13 46 97

  Visit address

  Ekbacken 8

  291 55 Arkelstorp

  Post address

  Spängerskolan

  Ekbacken 8

  291 55 Arkelstorp

  More contacts

  Saranda Sopjani

  Kurator

  044-13 43 68