Äta och fika

Restaurangen utanför relaxavdelningen på Kristianstads badrike

Det ska vara enkelt att gå och bada. Hos oss behöver du inte tänka på att ta med dig mat eller fika, vi har allt du behöver. Servering finns i entrén, i vattenlandet och uppe i relaxen.

Servering i entrén och vattenlandet

Du som har vägarna förbi Badriket är välkommen att ta en fika eller äta en bit varm mat. I restaurangen vid entrén serveras dagens lunch och för att ta en bit mat här krävs inte att man löst entré till Badriket.

Restaurangen på entréplan har ett kök med två serveringar – Utto's i vattenlandet och Restaurang Salt med uteservering i entrén. Serveringarna har ett varierat utbud för att så många som möjligt av Badrikets besökare ska hitta något som passar.

Restaurang i relaxen

I Restaurang Penthouse som ligger i relaxen på plan 2 finns mat och dryck som kan serveras både utomhus och inomhus. Denna restaurang är bara öppen för gäster på relaxen. Restaurangen har fullständiga rättigheter och på vardagar serveras alkoholhaltig dryck från klockan 16.30.

Kontakta Matrikets serveringar

Du kan ta med egen matsäck och äta på avsedd plats vid motionsbassängen, följ skyltar mot "medhavd fika". I anslutning till detta område finns även microvågsugn för uppvärmning av medhavd mat.

Hjälpte informationen på sidan dig?