En person sitter och läser  kommunens Uppslaget

En gång i månaden hittar du Uppslaget i Kristianstadsbladet. Där kan du läsa om sådant som händer i kommunen och som du kan ha nytta av att veta. Uppslaget når alla hushåll i kommunen eftersom det publiceras när tidningens månadsbilaga kostnadsfritt delas ut i alla brevlådor.

Varje månad publicerar vi ett uppslag i Kristianstadsbladet och i den månadsbilaga som samma dag delas ut till alla hushåll, alltså även till dem som inte prenumererar på tidningen. (Alla månader utom  januari och juli, då Kristianstadsbladet inte gör någon totalutdelning.)

På tidningssidorna berättar vi om sådant som händer i kommunen och om sådant som du som medborgare kan ha intresse eller nytta av att veta. Varje månad möter du också någon av våra mer än 7 000 medarbetare och får reda på mer om de olika yrken som finns inom kommunen.

Förutom i Kristianstadsbladet publiceras Uppslaget som pdf här på kommunens webbplats. Här kan du hitta alla sidor sedan ett år tillbaka.

Klicka på den månad du väljer för att få upp det publicerade uppslaget i pdf-format. Det senaste Uppslaget ligger alltid överst.

Uppslaget 2023

Medborgarcenter hjälper dig

Vi hanterar dina frågor om kommunens verksamheter och du kan besöka oss, ringa oss eller skriva. Oftast får du hjälp direkt, annars lotsar vi ditt ärende rätt.

Stängt Öppnar 15 jul kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?

Sidans innehåll