Everöd hemtjänst

Vårt mål är att du som kund skall få hög och god kvalité på vård och omsorg.

Geografiskt område vi är verksamma i:

Vi är verksamma i Everöd, Östra Sönnarslöv och Huaröd.

Verksamhetens mål

Vårt mål är att du som kund skall få hög och god kvalité på vård och omsorg. Vilket innebär att du som kund utifrån dina behov och önskemål får din personliga omvårdnad och service utformad med stort inflytande. Vi är flexibla kring insatser. Det som är bestämt kan i största mån förändras efter dina önskemål.

Vi ombesörjer alla insatser som finns inom hemtjänsten. Det innebär att vi förutom vanlig hemtjänst, även utför larm, matdistribution, ledsagning till sjukvård och avgiftsfri avlösning. Kan du som kund inte ta dig till din vårdcentral på grund av ditt hälsotillstånd kan du erbjudas hemsjukvård av sjuksköterska.

Alla kunder erbjuds en personlig kontaktman som man kan få stöd av i olika situationer. Vi arbetar för att du som kund ska få god kontinuitet i dina insatser såväl dag, kväll och helg.

Personal och kompetens

Målet är att all personal ska ha samma grundläggande utbildning inom vård och omsorg. Personalen har även möjlighet att delta i föreläsningar/seminarier som berör verksamhetsområdet. Personalen utbildas regelbundet i förflyttningsteknik, läkemedel och diabetes.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.

Contact

Everöd hemtjänst

Phone

0733-13 87 96

Visit address

Stora vägen 20

297 72 Everöd

More contacts

Akram Heidari

Enhetschef

044-13 48 66

Melisa Mazalovic, tjl