Välkommen till Imagine Summit 2023

Updated:Wednesday, February 8, 2023 4:06 PMArchived

Är du nyfiken på framtidens entreprenöriella arbetskraft och vill vara med och bygga broar mellan studenter, näringsliv och organisationer? Då är du välkommen att vara med på en spännande konferens den 8 mars i Rådhus Skåne.

Konferensen leds av innovatören Niklas Huss, som bland annat har arbetat som innovationschef på Länsförsäkringar med uppdrag att skapa förutsättningar för trygga, friska och skadefria liv.

Imagine Summit är en spännande och helt kostnadsfri konferens för dig som är nyfiken eller sedan tidigare på ett eller annat sätt medverkat till att bygga broar mellan studenter, näringsliv och organisationer.

Konferensen kommer att röra frågor som:

  • Vad är det som gör att en organisation inte får samma snabbhet och kraft till förnyelse som de som skapar allianser och samarbetar?
  • Hur kraftsamlar vi och finner nya vägar tillsammans?
  • Hur kan vi fortsätta den resa som vi har påbörjat i projektet och skapa en innovativ och framåtriktad region med akademin som en central punkt att mötas kring utmaningar?

Under Imagine Summit 2023 undersöker vi tillsammans dessa frågor och fler därtill och under eftermiddagens workshop skapar vi en bild av framtidens samarbeten. Och mottot för dagen är just tillsammans!

Ta del av programmet och anmäl dig senast den 28 februari här: www.hkr.se/imaginesummit2023

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.