Restaurangen på Sommarro öppnar igen

Wednesday, October 28, 2020 11:45 AMArchived

2 november öppnar matserveringen på Sommarro igen i anpassad form efter att ha hållit stängt sedan i mars på grund av corona. Övriga restauranger fortsätter hålla stängt ännu ett tag.

 – Tidigare i höstas planerade vi för att öppna flertalet av omsorgens restauranger framåt november, men med hänsyn till den ökade smittspridningen i samhället väljer vi nu att börja med att endast öppna restaurangen på Sommarro. För att minska risken för smittspridning är det bordsbokning och bordsservering som gäller, berättar kostchef Lena Larsen.

Övriga restauranger fortsätter hålla stängt fram till 10 januari, då nytt beslut tas om att antingen förlänga stängningen eller öppna upp på fler platser.

Servering i två sittningar

Restaurangen på Sommarro öppnar 2 november och serverar därefter lunch på vardagar. Vi erbjuder två sittningar med 29 platser vid varje tillfälle: en kl. 12.00–12.45 och en kl. 13.00–13.45.

Välkommen att boka plats på telefon 0733-13 59 92 senast kl. 10 samma dag. Om du hellre vill äta hemma finns det möjlighet att köpa med mat hem. Kafeterian kommer dock hålla stängt. Betala gärna med kort eller Swish.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.