Anmäl dig till Food Hack

Friday, January 12, 2018 2:35 PMArchived

Hacket är en 48 h lång innovationstävling kopplat till livsmedel, där du kan delta antingen som tävlande eller besökare. Eventet är också ett utmärkt tillfälle att nätverka och en neutral mötesplats för alla som har ett intresse av mat.

Är du nyfiken på det senaste inom mat/hälsa/tech är du varmt välkommen att kostnadsfritt delta på halvdagskonferensen som inleder Greater CPH Food Hack, fredagen och/eller söndagens final. Fredagen blir en eftermiddag späckad av föredrag kring mat, hälsa och tech. Bland annat kommer eating designern Marije Vogelzang. I ”Food tech pavilion” visas allt från jordbruksdrönare, 3D-matprinter till hur man kan id-märka livsmedel. Lunch from Food Trucken Green Fries utlovas också!

Hacket pågår mellan den 26-28 januari.

Greater CPH Food Hack arrangeras i samarbete mellan Krinova, DTU Skylab och Greater Copenhagen. Greater CPH Food Hack blir en 2-stegraket; hack#1 på Krinova i januari med fokus på idé/koncept som följs av hack#2 på DTU Skylab i maj med fokus på prototyper. För bästa effekt deltar man på båda hacken, men givetvis går det bra att komma bara det ena.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.