Tillväxtträffar

Våra frukostmöten och andra tillväxtträffar för företagare har varit väldigt välbesökta. Alla datum du ska boka in hittar du här på sidan. Välkommen!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram @tillvaxtkristianstad. Där ser du inbjudan till alla våra träffar.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram @tillvaxtkristianstad. Där ser du inbjudan till alla våra träffar.
 • Digital Nätverksträff: Återstarten
 •  Torsdag 10 juni kl 08:00-09:30

  Mötet kommer att ske digitalt, länk kommer att skickas ut till de som anmält sig.

  I takt med att allt fler blir vaccinerade börjar vårt samhälle så sakteliga göra sig redo för återstarten efter pandemin. Många företag har kämpat hårt under det senaste året. Men hur ser egentligen konjunkturläget ut i nordöstra Skåne efter ett år med restriktioner?  
  Vid tillväxtavdelningens digitala frukostmöte den 10 juni kommer Johan Wessman från Öresundsinstituttet att berätta om Sparbanken Skånes senaste konjunkturrapport. Vi får också höra om planerna för det lokala flygbolaget på Kristianstad Österlen Airport och det bjuds även på en genomgång av olika stöd som går att söka i samband med återuppbyggnaden av näringslivet efter pandemin.

  Som vid tidigare nätverksträffar finns naturligtvis också möjligheten att diskutera och fråga såväl kommunens representanter som kolleger i det lokala näringslivet genom breakoutrooms.

 • Välkommen att anmäla dig till mötet via formuläret nedan. Det är naturligtvis helt kostnadsfritt att delta. Det viktiga är att du skriver in din mailadress så vi kan skicka länk till dig några dagar innan träffen.

  Digital nätverksträff 10/6

   

 • Report errors on page

  For other questions to the municipality, please use this form.

  * Mandatory if you want a reply

  What you send to the municipality becomes common record.