Digitala lösningar

Idag handlar det inte om du ska synas digitalt, utan var du ska synas. Det är grundläggande att synas digitalt om du vill ha kunder eller besökare till ditt företag. Du kan redan finnas med digitalt, utan att du vet om det, och då är det viktigt att du kontrollerar uppgifterna.

Social media, Goggle My Business, webbsida och reseplattformar - det finns många kanaler som är viktiga för dig som företagare.

Tourism in Skåne har samlat konkreta guider till hur du bör arbeta med de viktigaste kanalerna. Du hittar även verktyg för hur du kan skapa eget innehåll på ett enkelt sätt.

Tourism in Skånes verktygslåda om din digitala närvaro

Även Visit Sweden har en guide för företagare om att lära känna den digitala resenräen. Eftersom mer än varannan resenär i Europa väljer att boka som resa online, är det viktigt att du förstår och känner till hur du ska synas med din produkt digitalt.

Visit Sweden - Lär känna den digitala resenären

Vi som jobbar med besöksnäring i Kristianstads kommun erbjuder också coaching för att du ska bli mer synlig online. Vi håller workshops, men du kan även boka en coach för att träffa bara dig och titta över hur din situation ser ut.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.