Uppslag om smitta och rening

Updated:Friday, April 3, 2020 5:21 PMArchived

På Uppslaget från Kristianstads kommun kan du den här månaden besöka det centrala reningsverket och träffa Anna Karlsdotter, som är en av dem som lagt grunden för den digitala undervisningen i kommunen. Du får också veta mer om hur kommunen arbetar med pandemihotet och om en del av resultaten.

Uppslaget från Kristianstads kommun kommer varje månad i Kristianstadsbladet. Här kan du läsa månadens uppslag om du missade det.
Uppslaget från Kristianstads kommun kommer varje månad i Kristianstadsbladet. Här kan du läsa månadens uppslag om du missade det.

Just nu handlar väldigt mycket om hotet från det nya coronaviruset. På Uppslaget från Kristianstads kommun har också inslag om pandemihotet den här månaden, men det handlar också om Centrala reningsverket, som alltid måste fungera oavsett vilka kriser som uppstår och som nu behöver byggas ut för framtidens utmaningar. Månadens medarbetare  är Anna Karlsdotter, chef för barn- och utbildningsförvaltningens utvecklingsavdelning, som drivs av kreativitet och utveckling.

Du hittar det senaste Uppslaget och andra uppslag från det senaste året under relaterade länkar.


 

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.