Showing news in Barn och utbildning.

Barn framför Berga förskola med rektor Anna Niklasson. Barn framför Berga förskola med rektor Anna Niklasson.

Invigning av Berga förskola

Fredagen den 13 september är ingen otursdag, i alla fall inte om du arbetar eller går på Berga förskola. Det är en dag för glädje och firande när det äntligen är dags att officiellt inviga den nya förskolan.

9/16/2019 4:45:26 PM

Metal/punkensemble Metal/punkensemble

Vi startar en Metal/punkensemble!

Lyssnar du på hårdrock, metal eller punk och är mellan 13 och 17 år? Har du kanske spelat lite trummor, gitarr, bas eller tycker du om att sjunga?

9/13/2019 9:43:20 AM

Borta bra, men hemma bäst. Äntligen är rektor Roger Dehlén med personal och elever tillbaka på Kulltorpskolan. Borta bra, men hemma bäst. Äntligen är rektor Roger Dehlén med personal och elever tillbaka på Kulltorpskolan.

Nya Kulltorpskolan invigd

Fredagen den 6 september genomfördes den andra av tre stora skolinvigningar i kommunen. Det var den nya Kulltorpskolan som stod i fokus.

9/9/2019 8:28:49 AM

Lektor Simon Hjort inspirerar i en fullsatt Sessionssal. Lektor Simon Hjort inspirerar i en fullsatt Sessionssal.

Framgångsrik undervisning – steg två

Torsdagen den 5 september, bokstavligen invaderades rådhuset av skolmänniskor. Detta för att ta nästa steg i satsningen Framgångsrik undervisning.

9/5/2019 4:00:21 PM

En glad Martin Lindelöw. En glad Martin Lindelöw.

Silvermedalj i Yrkes-VM i Ryssland

2017 tog Martin Lindelöw studenten från el- och energiprogrammet på Österänggymnasiet. Året därpå gjorde han sin gamla skola stolt genom att ta guldmedalj i Yrkes-EM i Budapest. Nu har han gjort det igen. Martin reser nu hem med en silvermedalj från Yrkes-VM i Ryssland.

9/3/2019 3:49:28 PM