Öppen Ateljé

Öppen Ateljé startar 4 februari och fortsätter varje lördag till och med 29 april, med undantag för påskafton.

4 februari-29 april 2023

12.00-14.00

Öppen Ateljé vänder sig till alla skaparsugna barn, unga och medföljande vuxna. Ateljén är öppen på lördagar kl. 12.00-14.00 och du kan komma och gå när du vill. På plats finns Kulturhuset Barbackas konstpedagoger för att guida, bidra med tips och inspirera.

Öppen Ateljé har ingen åldersgräns, men passar allra bäst för dig som är 4 år och äldre. Ungdomar skapar självständigt medan yngre barn gärna skapar tillsammans med sina medföljande vuxna.

Kom till Kulturhuset Barbacka och utforska material, teknik, färg och form tillsammans med oss!

Collage hela våren!

Under våren kommer vi utforska collage på många olika sätt. Collage är en konstnärlig teknik där en sätter ihop en bild med olika typer av material. Till exempel tidningsurklipp, tyg, snören, papper, kartong, gamla fotografier eller annat som går att limma upp. Det går också väldigt bra att kombinera med olika typer av målning och teckning.

Collage är ett superbra sätt att använda sig av gamla saker som en redan har liggande hemma, och saker som annars hade hamnat i skräpkorgen. I stället kan det bli till spännande och helt unik konst! Det kommer varje lördag finnas möjlighet att skapa på ett gemensamt konstverk men också att ta med det du skapar hem.

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.