Onsdag 30 oktober

Här kan du läsa onsdagens program i jubileumsveckan i sin helhet.

ONSDAG 30 OKTOBER

10:30-11:00 Sagodrama. Ålder: 2-4 årUpplev sagans värld genom drama, lek och fantasi. Tillsammans med en vuxen får du lyssna och vara med i en saga som vi tillsammans utforskar. Begränsat antal platser, förhandsboka gärna.  Ålder: 2-4 år Plats: Kulan.

11:00-15:00 Vimpelverkstad & Kollektivt konstverk
I skaparverkstaden gör vi vimplar innehållandes våra drömmar som vi hänger upp taket på Barbacka. Vi tar oss också an den stora väggen på innegården som vi fyller med avtryck av våra händer. Plats: Glasgången. Alla åldrar.

11:30-12:15 Sagodrama. Ålder 5-6 år.Upplev sagans värld genom drama, lek och fantasi. Tillsammans med en vuxen får du lyssna och vara med i en saga som vi tillsammans utforskar. Begränsat antal platser, förhandsboka gärna.  Ålder: 5-6 år Plats: Kulan.

13:00-14:00 Ansiktsmålning
Ansiktsmålning i foajén för alla som vill bli sig själv eller någon annan en liten stund. Plats: Foajén. Alla åldrar.

13:00-13:40 Trollerishow
Välkommen till en trollerishow med Joakim Keskinen. Upplev en kaskad av små och stora konster där saker dyker upp, försvinner, förvandlas och till och med svävar runt. Alla åldrar. Lokal: Kulan. Fri entré. Begränsat antal platser, förhandsboka gärna.

14:30-16:00 Trolleriskola
Vill du lära dig att trolla? Du invigs i trolleriets grunder med rep, kort och bollar och lär dig underhålla med magiska trix. Trollkarlen Joakim Keskinen lär dig. Från 10 år. Lokal: Kulan. Begränsat antal platser, förhandsboka gärna.

Fri entré på allt men begränsat antal biljetter. Så boka dina biljetter via receptionen för att säkert få plats. Välkommen!

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.