Danskurser

Kulturhuset Barbacka erbjuder ett brett utbud av dans inom olika dans-stilar. Du som är 4-25 år är varmt välkommen.

Till Barbackas dansgrupper anmäler du dig en termin i taget. Vi har ett brett utbud inom olika dansstilar och ett åldersspann från 4 till 25 år. Våra ledare är utbildade danspedagoger eller dansare. Fokus i kurserna ligger på dansglädje och samspel. Varje deltagare ska känna sig sedd och lyssnad på och att glädjen att dansa tillsammans i grupp kommer alltid i första hand. De yngre deltagarna har mycket fokus på kreativitet och kroppsmedvetenhet. Framför allt i de lite äldre grupperna ingår mer av teknikträning och koreografier. I slutet av april firar vi Dansens dag och då är alla deltagare välkomna att delta.

Du kan läsa om alla våra olika danskurser i menyn till höger. 

 

Våren innefattar 12 träffar plus genrep och föreställning inför Dansens Dag. Start vecka 3, uppehåll vecka 8 och vecka 15 då skolorna har lov. Det första kurstillfället kan ses som ett prova-på-tillfälle. Eventuell avanmälan ska göras direkt efter detta, annars gäller full kursavgift. Detta innebär också att efter första gången kan platser bli lediga och reserver kan eventuellt erbjudas plats.
Syskonrabatt 10%. Deltagare från annan kommun betalar högre avgift.

 

Nivå
1 = För dig som är nybörjare eller har dansat mindre än 3 terminer
2 = För dig som dansat nämnd stil i minst 3–4 terminer
3 = För dig som dansat nämnd stil i minst 6 terminer

Öppen nivå = Pedagogen lägger nivån efter dansarens förutsättningar. Här finns något att lära för alla oavsett tidigare danserfarenhet.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.