AquaSport

Gillar du gruppträning? Då är vår AquaSport något för dig!

Veckans pass

Gäller hela maj månad.

  • Tisdag 16.30 AquaIntervall
  • Torsdagar 16.30 AquaBasic 40 
  • Fredagar 06.30 AquaDeep 30

AquaCross

Drop in

Vi har drop in på alla våra AquaSport-pass så du behöver inte boka innan utan betalar din plats direkt i receptionen.

Vår motionsbassäng är 1,10 - 1,80 m djup och under passen brukar vi utnyttja både den grunda delen och den djupa. 

Pris

29 kr utöver ordinarie entré.

1006 kr för ett 12-kort inklusive badentré.

AquaSport ingår för dig som har Årskort Bad.

Passbeskrivning

AquaBasic

Klassisk vattenträning där vi utnyttjar vattnets motstånd i våra rörelser för att allsidigt träna hela kroppen.  Vi står på axeldjupt vatten i vår motionsbassäng som är 1,10 - 1,80 meter djup. Till olika låtar koncentrar vi oss på olika muskelgeupper och blandar med pulshöjande övningar. Du har möjlighet att själv anpassa passet till din nivå. 

AquaDeep

På djupt vatten sätter vi konditionen på prov då vi är i konstant rörelse. Till vår hjälp använder vi i vissa övningar wetbelt så att vi till exempel kan köra vattenlöpning. Passet är förlagt i vår djupdel på 3,80 meters djup.

AquaIntervall

Högintensiva intervaller varvas med längre intervaller och kort vila. På ett effektivt sätt tränar du både styrka och puls samtidigt. Vi använder oss av olika redskap så som hantlar och flexibeam. Vår motionsbassäng är 1,10 - 1,80 meter djup och under passen brukar vi utnyttja både den grunda och den djupa delen. 

AquaMix

I AquaMix blandar vi klassiska vattenövningar med tabataintervaller och djupdelsträning. Vi använder oss av olika redskap så som hantlar, frisbee och flexibeam. Vår motionsbassäng är 1,10 - 1,80 meter djup och under passen brukar vi utnyttja både den grunda och den djupa delen. 

AquaCross

Träning på land och i vatten. Passen är en kombination av styrke- och konditionsträning som utförs under hög intensitet och med stor variation. Nytt pass varje vecka. Du tävlar mot dig själv då du ska göra så många repetitioner som möjligt under en viss tid eller bli klar med ett visst antal övningar/repetitioner så fort som möjligt. Passet utförs ofta både på grunt och djupt vatten. Ett tips är att ha på sig badkläder man känner sig bekväm att träna i även på land.

AquaCirkel 

Vi tränar stationsvis i den grunda undervisningsbassängen, på land och i djupbassängen. 

Varmvattengympa

För dig som är intresserad av träning i lite lugnare tempo startar Tivolibadet upp vattengympagrupper i varmvattenbassängen två gånger om åren.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.