Program Kristianstad bokfestival 2023

Biblioteket presenterar stolt årets programpunkter för Kristianstad bokfestival 2023.

Biblioteket presenterar stolt årets program för Kristianstad bokfestival. Under årets tema Lyssna till litteraturens röster har vi samlat en rad programpunkter som erbjuder nya perspektiv och läsupplevelser.

-Vi är mycket spända på att få höra vad våra besökare tycker om de nya programpunkterna som erbjuds under årets festival. Själv ser jag mycket fram emot bokcirkelminglet under lördagen, säger Ulrika Thorsson, festivalgeneral.

Festivalen gästas bl a av Martina Haag, Stefan Sauk, Lena Andersson och Marie Lundström. Kanske vågar du avslöja en väl hållen hemlighet och på så vis bidra till dikten Kristianstads hemligheter?

Ingen bokfestival är fulländad utan Barnens bokfestival! I år med fokus på Emil i Lönnebergas 60-årsjubileum, författarbesök av Helena Dahlgren som tillsammans med barn från Biblioteksrådet delar ut priser i tävlingen Bästa berättelsen. Barnens festival avslutas traditionsenligt med Sommarboken-kalas som i år får extra guldkant av författaren Emma Karinsdotter. Dessutom har alla barn som vill möjlighet att avslöja sina hyss i vår Diktstol…

Kulturkvarterets Café och Bistro håller öppet under hela festivalen, boka gärna bord och njut av mat och dryck, länk till Café och Bistro.


Varmt välkommen till Kristianstad bokfestival 2023, 8–9 september på Kulturkvarteret i Kristianstad.

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.