Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck sprider kärlek över Tivoliparken.

Nytt datum: 12 augusti 2022.

Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största.

Lars Winnerbäck är en av Sveriges absolut största artister och har under sina 20 år som artist vunnit sju grammisar och 5 rockbjörnar. Efter höstens stora arenaturné och nya albumet "Eldtuppen” fyllde han arenor över hela landet och i sommar beger sig Lars Winnerbäck ut i den svenska sommarnatten. Ett av stoppen blir i vackra Tivoliparken den 13 augusti.

- Alltså när Eldtuppen kom så kände jag att det var som en nystart. Fattar om det inte var så tydligt för alla, men för mig var det så. Jag var stolt och ivrig och när turnén kom igång i Linköping var det den bästa resan hittills. Med bandet, med tekniker, crew och inte minst publiken. Tacksam och tagen, och det enda som inte stämde var att vi inte reste till fler städer. Men november är november. I sommar har vi mer tid, mer utrymme, mer Norge, mer Sverige, grönare gräsplaner, fetare festivaler, längre dagar, fler bussar, längre sträckor, fler låtar. Samma band. Samma crew. Släpp oss var som helst. Vi längtar.

Bandet på Sommarturné 2020 består av Jerker Odelholm (bas), Staffan Johansson (gitarr), Carl Ekerstam (gitarr), Therese Johansson (gitarr/sång), Jonna Löfgren (trummor) och Tomas Hallonsten (keyboard).

Insläpp: 18:00
Support: 19:00
Konsert: 21:00
Slut: cirka 23:00

Rullstolsplats: ticketmaster 077-170 70 70

Information

When

Friday 12 August 2022

18:00 - 00:00

Where

Tivoliparken

Kristianstad

Organizer

Paraply produktion

info@paraplyproduktion.se

Age limit

13 år

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.