Diggiloo

Sommarens stora familjeshow med extra allt!

Sveriges största sommarturné är, trots ett kanske lite annorlunda upplägg på grund av rådande restriktioner, mer redo än någonsin att ge sig ut på vägarna igen! I år kan vi endast ta emot 3000 gäster per show, men precis som vanligt utlovas en show fullproppad med hits levererad av några av våra mest älskade artister och musiker.

Årets Diggiloo blir en riktig veteransommar med kära återseenden. Vad sägs om David Lindgren, Jessica Andersson, Magnus Carlsson eller Mariette? Även Tommy Nilsson, Linda Bengtzing och Per Andersson gör comeback. Dessutom har vi med oss självaste 2021 års mellovinnare Tusse, multibegåvade Sarah Dawn Finer och fantastiska Frida Öhrn som alla Diggiloo-debuterar. Rutinerade Lisa Stadell ser vi självklart också tillsammans med nykomlingen Kristina Lindgren. Ja, ni hör ju själva - med det här gänget kan det inte bli annat än succé! Så passa på och ta med dig dina nära och kära för en helkväll sprängfylld av tre timmar musik, humor, glädje och kärlek. Gör som så många andra varje sommar - låt Diggiloo bjuda dig på en solsäker show du sent ska glömma och på semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!


SERVERING OCH FÖRSÄLJNING
Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egen Diggiloo-restaurang. På vårt restaurangområde serverar vi dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Vill du bara ha något litet så finns det godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område. I vår souvenirshop på arenan hittar du utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, filt, ponchos, och öronproppar.


BILJETTER
Begränsat antal biljetter till sommaren 2021 släpps den 5 juli 2021.
Alla platser är numrerade sittplatser. Mer information samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com
Biljetter bokas på www.diggiloo.com alt. Tfn 0455-61 99 09
Handikappanpassad plats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45kr tillkommer.
Biljettpris från 525kr.
Insläpp: 17.00, Showstart: 19.00.

Information

When

Friday 27 August 2021

17:00 - 22:00

Where

Kristianstad Arenaområde, Idrottsplatsen

Kristianstad

Organizer

Krall Entertainment

info@krall.se

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.