Cykeldagarna

Vi bjuder in till cykelfest i fyra dagar den 5-8 augusti. Det blir aktiviteter, guidade turer och upplevelser för hela familjen. Följ oss gärna på Facebook och använd vår hashtag #cykeldagarna.

Kristianstads kommun arrangerar cykeldagarna tillsammans med Bromöllas och Sölvesborgs kommuner. Under fyra dagar blir det cykelfest med olika aktiviteter på platser runt om i kommunerna.

Häng med på guidade cykelturer och upptäck nya platser, besöksmål och matställen. Upplevelser och prova-på aktiviteter finns i programmet men med reservation att vissa av dem kan komma att utgå p.g.a. restriktioner.

Flera aktiviteter är gratis men behöver föranmälas p.g.a. Folkhälsomyndighetens rekommendation om maxantal på 50 personer i allmänna sammankomster. Vi följer Folkhälsomyndigheternas restriktioner och informerar om det blir ändringar i programmet pga dessa.

Cykeldagarna samarbetar med det riksomfattande virtuella cykelloppet Coronatrampet som anordnas 1-8 augusti. Den som anmält sig till Coronatrampet kan räkna in Cykeldagarnas turer och öka sin chans att vinna fina priser i loppet. Anmälningsavgiften i Coronaloppet går till Team Rynkeby God morgons insamling till Barncancerfonden. Alla deltagare får en medalj, som kan hämtas ut på Cykeldagarna.

Ett företag säljer specialdesignade tröjor för Cykeldagarnas deltagare. Tröjorna går att beställa på webben med utlämning på Cykelcentralen under vecka 31 & vecka 32.

  • Report errors on page

    For other questions to the municipality, please use this form.

    * Mandatory if you want a reply

    What you send to the municipality becomes common record.

Contact

Medborgarcenter

Phone

+46 44 13 50 00

Visit address

Rådhus Skåne

Västra Storgatan 12

291 80 Kristianstad

More contacts

Projektledare

Ella Ekenberg

Kristianstad

044 - 13 29 41

Hanna Kuhlau

Kristianstad

044 - 13 49 17

Sara Widesjö

Bromölla

0456 - 82 22 51

Sanna Persson

Sölvesborg

0456 - 81 61 65