Tillsammans utvecklar vi Näsby

Stadsutveckling Näsby samverkar gärna med föreningar, företag eller andra aktörer som precis som vi vill göra Näsby till en ännu bättre plats. Samarbetet kan se ut på många olika sätt. Kontakta Annika Olsson, projektledare, så hjälper hon dig vidare.

Stadsutveckling Näsby samverkar gärna med föreningar, näringslivsrepresentanter och andra aktörer som vill bidra till utvecklingen på Näsby. Samverkan kan se ut på många olika sätt. Du kanske representerar en förening eller ett företag som vill bjuda in till en särskild aktivitet eller har en verksamhetsidé som kan passa på området.  Hör av er till Annika Olsson, projektledare, så hittar vi en form som passar både er och oss.

Regelbundna föreningsmöten - vill ni vara med?

Tre till fyra gånger per år har vi föreningsmöte för föreningar som är aktiva på Näsby och Gamlegården. På mötet informerar vi varandra om pågående aktiviteter, diskuterar aktuella frågor och försöker hitta möjliga sätt att samarbeta. I dagsläget är det ett 20-tal föreningar som är med på mötena. Vill din förening också vara med? Kontakta Annika Olsson!

Använda tipsrundorna till ett eget quiz?

Det finns tre olika tipsrundor på Näsby. Er förening eller företag får gärna använda dessa rundor till egna quiz på egna aktiviteter. Det kostar ingenting. Varje quiz ska ha 15 frågor och både frågor och svar kan innehålla text, bild, film eller ljud. Quizen kan vara öppen för allmänheten eller bara öppna för just er. Vill ni veta mer? Kontakta Annika Olsson.

Vill ni synas i evenemangskalendern "På gång på Näsby"?

Det händer väldigt mycket på Näsby och vi vill gärna synliggöra detta. I den orangea stadens evenemangskalender finns det en särskild ingång som heter "På gång på Näsby". Evenemangskalendern syns bland annat på kommunens webbsida och i appen Hej Kristianstad. Det är helt kostnadsfritt att synas i evenemangskalendern. Du laddar ner lathunden för hur du lägger upp evenemang under relaterad information. 

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.