Åhus - kvarteret Älgörten

BoKlok planerar att bygga totalt 56 bostadsrättslägenheter i kvarteret Älgörten under namnet BoKlok Tallskogen. Det är 1:or, 2:or, 3:or och 4:or med balkong/ altan och egen P-plats. Bostadsstorlekar på 31 - 85 kvadratmeter.

BoKlok Tallskogen ligger i Täppetområdet i Åhus. Den befintliga tallskogen kommer att stå kvar ändå in på tomten och husen i gråfärgat trä smälter fint in i omgivningen. Här kan man andas skogsluft och samtidigt ha nära till både havet och centrum. 

De 56 lägenheterna är fördelade i 7 huskroppar á två plan med gott om utrymme mellan varje hus. Lägenheterna på nedre plan får altan med egen grästäppa och lägenheterna på andra våningen får en rymlig balkong. Entré sker från en gemensam loftgång med trappa till andra våningen. Bostadsrättsföreningen kommer även att ha tillgång till gemensamma grönytor med t.ex. boulebana och grillplats.

Det finns gott om plats till cyklar och till varje lägenhet ingår en parkeringsplats. Man gör också besöksparkering och handikapparkering, samlade på tre olika parkeringsytor.

Säljstart är planerad till hösten 2017 och inflyttning sker vintern/våren 2019. 

BoKlok är ett annorlunda boendekoncept som har utvecklats av IKEA och Skanska. Tillsammans bygger vi prisvärda hem för alla.

Kontakt

Kundansvarig
Malin Sloan
010 - 449 23 31

BoKlok kundtjänst
020 - 26 55 65

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.