Uddegårdens förskola

Uddegårdens förskola ligger i centrala Kristianstad i stadsdelen Udden. Förskolan består av två småbarnsavdelningar och två storbarnsavdelningar. Från och med augusti 2018 befinner vi oss i våra nybyggda lokaler på Videllsgatan 10.

Uddegårdens förskola.
Uddegårdens förskola.

Om förskolan

Uddegården är en förskola med fyra avdelningar. På entréplan hittar ni småbarnsavdelningarna Bäcken och Kanalen. På ovanplanet hittar ni storbarnsavdelningarna Sjön och Havet.

Vårt arbetssätt 

Förskolan är första steget i barnens utbildning. Vår uppgift är att hjälpa barnen att se allt i ett större perspektiv, samtidigt som vi uppmuntrar dem i nuet. Förskoletiden ska vara en tid att leka, lära och växa. En tid full av glädje, upptäckarlust och lärande i en trygg miljö.

Verksamheten planeras utifrån barnens intressen och utifrån för-skolans prioriterade mål. Dessa mål är valda utifrån Läroplanen för förskolan som är förskolans styrdokument.

Report errors on page

For other questions to the municipality, please use this form.

* Mandatory if you want a reply

What you send to the municipality becomes common record.

Contact

Uddegårdens förskola

School zone: Östra

Phone

0729-84 18 02

Visit address

Videllsgatan 10

291 54 Kristianstad

More contacts

Therése Jangbo

Rektor

0729-84 18 02

Placeringsenheten

044-13 56 65

Administrerar frågor om kö, placeringar och avgifter. Telefontid: mån, ons, fre 9.30-11.30 tis, tors 13-14.30 Postadress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Placeringsenheten, 291 80 Kristianstad

Läs mer

Krav-certifierad

Vår verksamhet är kravcertifierad. Det är en del av det miljöarbete som pågår i verksamheterna.

Krav-certifierad Read more