Öppen Ateljé - droppa in och skapa konst!

Öppen Ateljé är namnet på Kulturhuset Barbackas öppna konstverksamhet som vi har i vår ateljé på lördagar, under lov och vissa kvällar.

Med ”öppen” menas att det är verksamhet som är av typen ”drop-in”, du kan alltså komma och gå när det passar dig. Innehåll och målgrupp varierar. Ibland riktar vi oss till alla åldrar och ibland är det exklusivt för ungdomar. Det finns alltid en pedagog på plats.

Öppen Ateljé – lördagar – alla åldrar

Öppen Ateljés lördagar vänder sig till alla skaparsugna barn, unga och medföljande vuxna. Ateljén är öppen på lördagar kl. 12.00 - 14.00 och du kan komma och gå när du vill. På plats finns Kulturhuset Barbackas konstpedagoger för att guida, bidra med tips och inspirera.

Under lördagarna har vi ingen åldersgräns, men aktiviteterna passar allra bäst för dig som är 4 år och äldre. Ungdomar skapar självständigt medan yngre barn gärna skapar tillsammans med sina medföljande vuxna. Barn under 7 år ska alltid ha medföljande vuxen.

Under hösten kommer vi ha ”tryck” som tema och erbjuda flera spännande och inspirerande aktiviteter och trycktekniker.

Ålder: alla

Tid: kl. 12.00 - 14.00

Höstens datum: 16/9, 23/9, 30/9, 7/10, 14/10, 21/10, 28/10, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12

 

Öppen Ateljé – torsdagskvällar – för unga

Under hösten testar vi ett antal Öppen Ateljé-tillfällen som enbart riktar sig till ungdomar. Tillfällena kommer ligga parallellt med KABLAB och delvis samverka med det som händer i KABLAB då det är flera av dess deltagare som redan nu använder sig av ateljén. På plats finns konstpedagog Johanna Bohlin med tips och inspiration. Vi har inget bestämt tema under hösten utan kommer främst ta fram innehåll utifrån besökarnas behov och önskemål.

Ålder: från 13 år

Tid: 16.00 - 20.00

Datum: 14/9, 21/9 och 28/9

 

Öppen Ateljé – höstlovet

Tider, datum och innehåll läggs ut i samband med att höstlovets program presenteras längre in på höstterminen. Det kommer finnas aktiviteter för både barn och ungdomar.

 

Meddela fel på sidan

Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

* Obligatoriskt om du vill få svar

Det du skickar till kommunen blir allmän handling.