Familjeföreställningar våren

Vårens familjeföreställningar bjuder på kläder som lever sitt eget liv, stjärnor i alla dess slag, dans, rytm och interaktivt skoj! Arrangemangen har ålders-rekommendationer, se respektive föreställning.

Biljetter förbokas och hämtas i receptionen 044-13 56 50. I mån av plats går det att köpa biljetter samma dag. Biljetterna kostar 60 kr oavsett ålder.

Vårens familjeföreställningar:

11 januari • kl 14.00 Familjeföreställning - Bak-å-fram-på
Kavajen har visst vaknat på fel sida idag och gör lite som den vill. Skorna pratar om ditt och datt. Hatten fattar inte ett skvatt. Finurligt och kärleksfullt möter Johanna Ehns figur problem och konstigheter. Men problem är till för att lösas. Och utan problem – inga lösningar! I Big Winds dansföreställning blir det hög igenkänning för både stora och små när kläderna inte riktigt går att få på. Gästspel med Big Wind. Från 2–5 år. Längd: 30 min. Entré 60 kr.

1 februari • kl 14.00 Familjeföreställning - Har du hört att Rosi har bitit i gräset?
En föreställning med femton betraktelser om livet och döden. Med mycket humor och lite sång och musik tar vi oss tillsammans med David Mjönes an de stora frågorna. 

Det är svårt att förstå vad döden är, men lite grann kan man veta i alla fall. Inga undringar är för små, för stora eller omöjliga. Vart kommer man när man dör? Vad händer på en begravning? Var finns själen? Hur ser Gud ut? Om hon nu finns, vill säga. Vad blir man i nästa liv? En blomma? En älg eller en ängel? Kanske en stjärna på himlen? Inte blir man väl en pipande varmkorv? Gästspel med Pygméteatern. Från 4–10 år. Längd: 40 min. Entré 60 kr.

7 mars • kl 14.00 Familjeföreställning - ABC - en fantasifull bokstavsresa
(ABC ersätter Krakel Spektakel som utgår på grund av sjukdom)
Välkomna till ABC, en fantasifull resa genom bokstävernas land till en föreställning som hyllar nyfikenheten och lusten till upptäckandet. I ABC träffar du två kompisar som gestaltar olika bokstäver med rörelser och ljud. Karaktärerna prövar och övar. 

ABC riktar sig till alla som precis börjat utforska läsandets och skrivandets oändliga möjligheter. Följ med på vår resa genom bokstävernas land – fyllt av äventyr, dans, musik och överraskningar. Gästspel med MemoryWax. Från 5-8 år. Längd: 35 min. Entré: 60 kr

4 april • kl 14.00 Familjeföreställning - Hemulen som älskade tystnad

”En saga om längtan och drömmar”. Hemulen har hela sitt liv arbetat på släktens tivoli, dagarna i ända omgiven av folk och ljud. Men egentligen längtar han efter den stora underbara tysta ensamheten.

När tivolit förstörs av ett ihållande regn får Hemulen äntligen gå i pension och börja ett nytt eget liv i farmoderns gamla övergivna park.
I parken är det grönt och vänligt, klingar bäckar och det finns tusen nypon. Det är tyst och ensamt och Hemulen trivs. Gästspel med Mathuggsteatern. Från 4–8 år. Längd 50 min. Entré 60 kr. 

 

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.