Familjeföreställningar våren

Vårens familjeföreställningar är nu passerade. Tyvärr fick vi ställa in den sista föreställningen 4 april. Vi jobbar nu för fullt med att planera inför en rolig kulturell höst!

Biljetter förbokas och hämtas i receptionen 044-13 56 50. I mån av plats går det att köpa biljetter samma dag. Biljetterna kostar 60 kr oavsett ålder.

Vårens familjeföreställningar:

11 januari • kl 14.00 Familjeföreställning - Bak-å-fram-på
Kavajen har visst vaknat på fel sida idag och gör lite som den vill. Skorna pratar om ditt och datt. Hatten fattar inte ett skvatt. Finurligt och kärleksfullt möter Johanna Ehns figur problem och konstigheter. Men problem är till för att lösas. Och utan problem – inga lösningar! I Big Winds dansföreställning blir det hög igenkänning för både stora och små när kläderna inte riktigt går att få på. Gästspel med Big Wind. Från 2–5 år. Längd: 30 min. Entré 60 kr.

1 februari • kl 14.00 Familjeföreställning - Har du hört att Rosi har bitit i gräset?
En föreställning med femton betraktelser om livet och döden. Med mycket humor och lite sång och musik tar vi oss tillsammans med David Mjönes an de stora frågorna. 

Det är svårt att förstå vad döden är, men lite grann kan man veta i alla fall. Inga undringar är för små, för stora eller omöjliga. Vart kommer man när man dör? Vad händer på en begravning? Var finns själen? Hur ser Gud ut? Om hon nu finns, vill säga. Vad blir man i nästa liv? En blomma? En älg eller en ängel? Kanske en stjärna på himlen? Inte blir man väl en pipande varmkorv? Gästspel med Pygméteatern. Från 4–10 år. Längd: 40 min. Entré 60 kr.

7 mars • kl 14.00 Familjeföreställning - ABC - en fantasifull bokstavsresa
(ABC ersätter Krakel Spektakel som utgår på grund av sjukdom)
Välkomna till ABC, en fantasifull resa genom bokstävernas land till en föreställning som hyllar nyfikenheten och lusten till upptäckandet. I ABC träffar du två kompisar som gestaltar olika bokstäver med rörelser och ljud. Karaktärerna prövar och övar. 

ABC riktar sig till alla som precis börjat utforska läsandets och skrivandets oändliga möjligheter. Följ med på vår resa genom bokstävernas land – fyllt av äventyr, dans, musik och överraskningar. Gästspel med MemoryWax. Från 5-8 år. Längd: 35 min. Entré: 60 kr

INSTÄLLD!
4 april • kl 14.00 Familjeföreställning - Hemulen som älskade tystnad

Tyvärr kommer föreställningen Hemulen ställas in. Du som redan har köpt biljett kommer att bli kontaktad av oss under veckan.  

  • Meddela fel på sidan

    Har du någon annan fråga till kommunen skickar du in den här.

    * Obligatoriskt om du vill få svar

    Det du skickar till kommunen blir allmän handling.